illustratie

CARTOONS, ILLUSTRATIES EN STRIPS

In onze cartoons, illustraties en strips zijn beelden belangrijker dan woorden. Op een komische en creatieve manier vertellen we een verhaal, maken een grap of vereenvoudigen een moeilijke situatie. Hoe belangrijk een goede illustratie is, laat Mien Sardien in het Hello Zuidas Magazine zien.

Humor maakt een lastige situatie makkelijker. Het haalt de scherpe kantjes eraf. Maar soms is juíst een scherp geslepen potlood nodig om de puntjes op de i te zetten. Met een kritisch oog naar de wereld kijken en er commentaar op leveren. Daar is onze Truus Boft erg goed in.

MIEN SARDIEN

Kijk Mien Sardien nu eens staan; handjes in haar zij en dè powervrouw van de Amsterdamse Zuidas. Natuurlijk altijd goed gekleed en niet meer weg te denken van de Zuidas.

Truus Boft, onze zwart-wit kijkster. Grote bek, klein hartje. Maar wie haar beter leert kennen, boft! Truus heeft zelfs haar eigen website www.truusboft.nl 

EEN BIJZONDER AFSCHEIDSCADEAU

Is er een speciale gelegenheid waarvoor u iets persoonlijks wilt laten illustreren? Een uitnodiging, afscheidscadeau, geboortekaartje of trouwkaart? Beeldig Werk Vormgeving ontwerpt een mooie en waardevolle herinneringen voor zowel de gever als de ontvanger.

Onze opdrachtgever wilde graag een persoonlijk en origineel afscheidscadeau voor een vertrekkend collega. Elke collega leverde een “dilemma” aan, waarvoor Beeldig Werk Vormgeving passende illustraties heeft ontworpen. De grappige illustraties zijn gebundeld en in boekvorm tijdens het afscheidsfeest overhandigd.

Scroll naar boven