toegepaste kunst

metamorfose van alledaagse voorwerpen

Toegepaste Kunst is het artistiek vormgeven van functionele voorwerpen zoals meubels, objecten, gebouwen, huishoudelijke voorwerpen en dergelijke.

In onze consumptie maatschappij, waarin alles maar wordt weggesmeten, vinden wij het juist belangrijk om zoveel mogelijk te recyclen, upcyclen of her te gebruiken. Wij houden ons bezig met het beschilderen en anders vormgeven van bestaande voorwerpen zoals een oud tafelblad, een kapstok, een bakstenen muur, een oude plank. Hierbij besteden we veel aandacht aan schoonheid, bruikbaarheid, kleurgebruik en originaliteit.

Toegepaste Kunst leent zich heel goed voor een persoonlijk cadeau. 

MUURSCHILDERING

Wie wil dat nou niet? Lekker loungen in eigen tuin en toch genieten van het uitzicht op  zee in het zonnetje!

Onze opdrachtgever wilde graag een andere look voor deze saaie bakstenen muur in de veranda. De wens was een zonnige muurschildering met daarin diverse plantjes en beestjes.

Op ons voorstel hebben wij de muur omgetoverd tot een zonnig en kleurrijk strand tafereel. Zo werd de oude saaie muur een echte blikvanger! De opdrachtgever is zeer tevreden over het eindresultaat.

Wij maken ook gebruik van 3d materiaal. Hierdoor is elke muurschildering uniek en kunnen er grappige en verrassende effecten ontstaan.

Heeft u een lelijke muur wat u door ons wilt laten pimpen? Neem dan contact met ons op.

NAAMBORD

Onze opdrachtgever wilde een uniek en gepersonaliseerd houten naambord. Dit naambord heeft inmiddels een mooie plek gekregen in een overkapping. Joop is er erg blij mee!

Wilt u ook iemand verrassen? Of uzelf blij maken met een mooi beschilderde plank? Neem dan contact met ons op. 

Scroll naar boven